Ochii albastri si verzi au aparut in urma unei mutatii genetice

Acum 10000 de ani, toți oamenii aveau ochii căprui. În timp, melanina a fost autoarea schimbării culorii ochilor. În timp, genele au suferit mutații, care au contribuit la schimbarea culorii ochilor. De exemplu, la persoanele care au ochii albaștri, mutațiile au determinat inducerea unei cantități mai mici de melanină.
Pentru cei cu ochii verzi, cantitatea de melanină este medie.  La persoanele care suferă de albinism, melanina lipsește, de aici culoarea părului, a pielii și a ochilor care sunt roșii.
Ochii sunt oglinda sufletului. Cercetătorii au avansat ipoteza că există o legătură între culoarea ochilor și personalitatea individului. Cei mai agreabili ochi sunt cei negri. Sunt misterioși și persoanele în cauză sunt dinamice, sportive, dar și anxioase.
Persoanele cu ochii albaștri au o forță interioară foarte mare. Oamenii percep aceste persoane ca fiind timide, introvertite. Este fals, spun specialiștii.
Persoanele cu ochii albaștri își asumă ceea ce spun. Sunt persoane care pun preț pe prietenie și loialitate. Sunt înclinate spre științele exacte. Medicii nu pot explica cum doi părinți cu ochii albaștri, dau naștere unui copil cu ochii căprui.
Persoanele cu ochi căprui deschiși sunt greu de descriși. În general, sunt persoane calme, cu încredere în ele, independente și spontane.
Persoanele cu ochii căprui sunt decise în demersurile pe care le fac, sunt loiale și predispuse unei reflecții înainte de a lua o decizie, dar sunt și răzbunătoare.

Peste 75% din populația globului au această culoare. Persoanele cu ochii verzi sunt percepute ca fiind seducătoare, enigmatice. Sunt calme, se enervează mai greu, generoase și iubitoare. Doar 2 % din populația globului au ochi verzi. Țările cu un număr mare de astfel de persoane sunt Ungaria, Islanda și Afganistan

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu