Nucile sunt excelente pentru sanatate

Nucile trebuie sa faca parte din dieta noastra, datorita continutului ridicat de grasimi sanatoase, dar si a numeroaselor beneficii pentru sanatate pe care le ofera.

In acest articol veti observa cum nucile pot imbunatati sanatatea dumneavoastra in numeroase moduri. Nucile contin foarte multe vitamine si minerale, doar o mana din acestea vor fi suficiente pentru urmatoarea masa.


Nucile contin:

    antioxidanti
    vitamina E
    acizi grasi omega-3
    fenoli

Dupa cum veti vedea, nucile sunt excelente pentru sanatatea dumneavoastra, si ofera urmatoarele beneficii pentru sanatate:

    Inima mai puternica

Consumul regulat de nuci poate imbunatati in mod semnificativ sanatatea inimii. Nucile au o cantitate mare de antioxidanti, care sunt esentiali pentru combaterea radicalilor liberi care duc la boli de inima si degenerare.

    Protectie impotriva degenerarii creierului in funtie de varsta:

Acizii grasi omega 3  sunt de asemenea extrem de benefici impotriva cancerului, ADHD si depresiei. Mai mult decat atat, consumul regulat de nuci poate ajuta impotriva bolii Alzheimer.

Oamenii care consuma nuci un un nivel de colesterol rau mai mic decat cei care nu o fac, potrivit unui studiu in New England Journal of Medicine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu