Ceaiul de papadie si patrunjel te ajuta sa slabesti

Daca vrei sa scapi repede cele cateva kilograme in plus, bazeaza-te pe ajutorul naturii. Scoate din dieta ta sucurile carbogazoase si hidrateaza-te cu ceaiuri de plante purificatoare. Contin antioxidanti care lupta impotriva radicalilor liberi si te ajuta sa scapi de grasimea acumulata. Studiile arata ca 3-4 cesti de ceai pe zi iti vor subtia talia. In plus, poti adauga gheata in ceai pentru a te racori. 

Papadia 

Papadia este cunoscuta pentru efectul tonic, pentru drenarea bilei sau eliminarea toxinelor. Prepara o infuzie din doua lingurite de planta (atat frunze, cat si radacini) la o cana cu apa clocotita. Bea doua cani pe zi. Poti incerca si ceaiul de papadie. Adauga doua lingurite de planta la o cana cu apa si fierbe-le timp de 10 minute. Bea cate doua linguri la interval de patru ore, potrivit ele.ro.

Patrunjelul

Banalul patrunjel are enorme proprietati anti inflamatoare, este diuretic si depurativa, favorizeaza transpiratia, elimina toxinele si neutralizeaza efectele nocive ale tutunului si alcoolului. Consuma-l sub forma de salate sau de suc pe care trebuie sa-l bei imediat dupa ce a fost preparat, pe stomacul gol. Tine aceasta cura timp de doua saptamani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu