Alimente sanatoase pentru par, piele si unghii

Toate fructele si legumele proaspete au puteri magice atunci cand vine vorba de parul lucios, pielea curata si unghiile puternice. Cu toate acestea, cele de mai jos sunt mai putin cunoscute pentru beneficiile pe care le aduc frumusetii. Incercati-le si nu va trebui sa mai apelati la botox sau alte interventii!

1. Ardeiul rosu.
Toate alimentele rosii si portocalii contin beta-caroten. Ardeiul rosu este un puternic antioxidant, deosebit de eficient pentru infrumusetare datorita mineralelor A. C, si K. Vitaminele A si C pot preveni deteriorarea celulelor care determina aparitia imbatranirii premature, iar acestea pot reduce, de asemenea, inflamatia, care poate provoca o aspectul umflat al fetei. Ardeii contin, de asemenea, vitamina K., care are la randul ei proprietatea excelenta de a proteja celulele de degradare.

2. Spanacul.
Toate frunzele verzi sunt de fapt foarte eficiente din punct de vedere al frumusetii datorita clorofilei pe care o contin. Exista, de asemenea o multime de alte fitochimicale si fibre din spanac care ajuta la curatirea sangelui, iar aceasta se va vedea pe tenul dvs.

3. Turmeric.
Acest condiment indian de culoare galbena are puternice calitati antioxidante. Turmericul ajuta in protejarea celulelor noastre de radicalii liberi si, de asemenea, contribuie la curatarea deseurilor metabolice din organismele noastre. Este, de asemenea mare un bun detoxifiant pentru ficat inlesnind eliminarea oricaror otravuri si substante chimice care sunt stocate la acel nivel.

4. Semintele de dovleac.
Semintele de dovleac contin niveluri ridicate de zinc, calciu, potasiu, magneziu, si vitamine B, C si E. Acestea au, de asemenea, o cantitate importanta de aminoacizi si acizi grasi omega-3, toate esentiale pentru mentinerea celulelor sanatoase. Consumati un pumn de seminte de dovleac in mod regulat si veti observa cu siguranta o schimbare in aspectul dvs. fizic.

5. Patrunjelul.
Data viitoare cand veti descoperi farfuria decorata cu patrunjel, nu-l impingeti la o parte. Aceasta este o planta destul de puternica atunci cand vine vorba de efectele anti-imbatranire, precum si purificare si curatare a organismului. Patrunjelul contine vitaminele A si C, precum si flavonoide antioxidante care protejeaza celulele de daunele pe care le aduc radicalii liberi. Patrunjelul, de asemenea, ajuta la purificarea sangelui, ucide bacteriile, usureaza digestia si curata toxinele din ficat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu