Pentagonul are un plan in cazul unei invazii?

Trebuie să avem teamă de o invazie extraterestră? Este o întrebare care preocupă omenirea și în special pe oamenii de știință. Începând cu anul 2013, în Los Angeles a crescut numărul aparițiilor OZN-urilor.
Multe persoane au reclamat la autorități aceste apariții și nu este vorba de vizualizări individuale.
Grupuri de martori au reclamat aceste apariții, lucru care dă credibilitate. Aparițiile OZN-urilor au fost semnalate începând cu anul 1942, când populația era îngrozită că aceste obiecte zburătoare sunt de origine japoneză și vor bombarda zona.
Istoria acestor apariții a început în anul 1897, în orașul Aurora. Un OZN s-a prăbușit în zonă, lovind o moară eoliană. Localnicii au descoperit cadavrul unui extraterestru pe care l-au îngropat.
În ultimii ani, tot mai multe apariții au fost deasupra orașului Marfa. Este renumit acest oraș prin multitudinea de fenomene care nu au putut fi explicate. Există documente care atestă că, peste 12000 de astfel de fenomene s-au produs în ultimii șapte ani.
Avioanele care au plecat în urmărirea OZN-urilor, au avut multe dificultăți. Conform mărturiilor pe care le-au făcut piloții, OZN-urile au pus în pericol viețile acestora. De cele mai multe ori, acestea zburau foarte aproape de avioane, încercând să prăbușească avioanele.
Multe dintre aceste nave s-au întors la sol cu avarii foarte mari. Canalul de televiziune National Geographic a difuzat un documentar, în care, câțiva oameni de știință au ridicat o problemă sensibilă pentru omenire. Suntem pregătiți în cazul unei invazii?
Răspunsurile au fost negative. Tehnologia de care dispune omenirea, în acest moment, nu ar face față unui astfel de scenariu. Pentagonul și Națiunile Unite au un plan care va fi aplicat în cazul unei invazii. Cât de viabil și sigur pentru omenire este acest plan, vom vedea.
Există oameni de știință care sunt convinși că, în cazul unei invazii a extratereștrilor, aceștia nu ar putea rezista pe planeta Pământ, dat fiind gravitația. Extratereștrii nu vor rezista la o astfel de gravitație, ba mai mult, microbii care există pe planeta noastră sunt inamici puternici ai extratereștrilor.
Stephen Hawking, fizician, compară invazia extratereștrilor cu debarcarea lui Colomb în America. S-ar putea produce un genocid, asemănător celui prin care a fost cucerită America.  Oamenii de știință care au fost intervievați în acest documentar au admis că există civilizații extraterestre și că acestea ne monitorizează.
Mesajele pe care omenirea le-a transmis către aceste civilizații au rămas fără răspuns.
Constatăm faptul că, oamenii de știință au început să recunoască public, ceea ce, până acum câțiva ani era un subiect închis. Trebuie să luăm în calcul, au spus ei, faptul că aceste civilizații pot fi agresive, iar consecinţele sunt dramatice.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu