Luna apartine unei specii extraterestre

Luna aparține unei specii extraterestre! Această afirmaţie este negată cu vehemență de NASA pentru ca adevărul să nu fie descoperit de publicul larg. Cu toate acestea, există numeroase dovezi că OZN-urile se află pe satelitul planetei noastre.
Adevărul a început să iasă la iveală odată cu incredibila declarație a fostului astronaut american Buzz Aldrin, care a avut ocazia să participe la programul de explorare a Lunii. După ce s-a pensionat, astronautul a făcut numeroase declarații prin care susținea că Luna aparține unei specii necunoscute de extratereștri.
Aldrin nu a fost luat în seamă și agențiile americane l-au discreditat cu succes. Apoi, odată cu dezvoltarea masivă a internetului, dar și a tehnologiei, numeroși au fost cei care au adus dovezi plauzibile că Luna nu este un satelit natural, ci unul artificial.
Acesta este motivul pentru care numeroase OZN-uri pot fi văzute în fiecare zi cum o survolează. Se speculează că este o imensă bază extraterestră, acoperită cu piatră pentru a nu atrage atenția oamenilor.
Această teorie este demonstrată prin zecile sau sutele de imagini, care înfățișează numeroase OZN-uri care decolează sau aterizează pe Lună.
Un astfel de filmuleț a fost încărcat pe Youtube de un susținător al acestei teorii. Se poate observa cum respectivul a reușit să surprindă un obiect spațial neidentificat cum survolează suprafața Lunii, cu o viteză incredibilă.
De asemenea, ciudata teorie mai spune că această specie extraterestră este cea care observă cu foarte multă atenție dezvoltarea omului pe Terra. Este posibil ca să existe o legătură strânsă între creatori și extratereștri de pe Lună.
Așadar, tot ceea ce am învățat despre Lună la școală este fals și adevărul va ieși ușor și sigur la iveală odată ce tehnologia se va dezvolta. Este vorba despre o chestiune de timp.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu