Mistere despre piramide si energiile emise

Mistere despre piramide si energiile emise

Triunghiul Bermudelor este considerat misterios, ucigaș, extraterestru, mortal. Este considerat unul dintre cele mai enigmatice locuri de pe Pământ.

Unii specialiști cred că aceste fenomene care se produc în interiorul zonei pot fi explicate prin cauze naturale.

Alții consideră că această zonă a fost populată de o civilizație avansată, a cărei tehnologie putea genera energie, care la rându-i putea deforma timpul și spațiul pentru a putea pătrunde într-o altă lume.

Descoperirea exploratorilor francezi și americani adâncește și mai mult misterul. Ne referim la o piramidă de cristal care se află pe fundul Mării Caraibe. În apropierea sa a mai fost descoperită o sferă de cristal.

Această structură gigantică este mai mare ca piramida lui Keops. Piramida ar putea confirma susținerea că piramidele erau o sursă de energie. Poate că această sursă de energie este cauza multor anomalii și dispariții din Triunghiul Bermudelor.

Alți cercetători susțin că această piramidă este o mașină vortex, cu ajutorul căreia poți ajunge într-un univers paralel.

Piramide au fost descoperite în toate colțurile din lume, însă rolul acestora rămâne un mister. În India a fost descoperită în anul 1794 o piramidă care adăpostește un templu. Piramida a fost construită dintr-o singură piatră și a fost cioplită de sus în jos.

Este o construcție atipică, unică în lume. Se spune că energiile din interiorul templului sunt deosebit de puternice. Peste 400000 de tone de rocă au fost scobite. Care civilizație a reușit această performanță?

Cercetătorii susțin că numai forțe extraterestre deosebit de inteligente ar fi putut reuși o astfel de performanță.

În anul 1973, cercetătorul american Patrick Flanagan explica modul în care o piramidă amplifică microundele printr-un fenomen similar rezonanței magnetice, producând o energie ce poate fi transformată în electricitate.

Apa care este ținută în piramide devine mai pură din punct de vedere microbiologic. Ceea ce este important este faptul că apa devine pură numai în piramide care au dimensiunea piramidei lui Keops. Apa trebuie păstrată în vase de sticlă sau porțelan și după 12 ore devine mai pură.

Apa nu mai trebuie fiartă și se păstrează pe perioade de timp nelimitate. Egiptenii cunoșteau faptul că în interiorul unei piramide un cadavru se descompune mult mai greu.



Șoarecii descoperiți în interiorul piramidei lui Keops erau deshidratați. Descompunerea nu se produsese nici după mii de ani. Energiile din interiorul piramidei au fost așa de puternice că au întrerupt descompunerea cadavrelor.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu