Nu mai consumati aceasta parte a carnii de pui
Consumata cu moderatie si cu conditia sa nu fie prea grasa, carnea de pui de buna calitate nu reprezinta un pericol pentru organism, cu o singura exceptie…..Aripioarele!
De curand, o prietena de-a mea a fost depistata cu o tumora uterina si a fost supusa unei operatii de indepartare a chistului respectiv.
Dupa interventia chirurgicala s-a depistat ca tumora cu pricina era plina cu sange de culoare maronie. Din pacate, cancerul a revenit la cateva luni dupa operatie.
Cand s-a prezentat la un nou control ginecologic, medicul i-a adresat o intrebare care a pus-o pe ganduri…..
Intrebarea medicului a fost daca obisnuieste sa manance aripioare de pui. Prietena mea a raspuns ca da, nelamurita cum de acesta i-a ghicit atat de usor obiceiurile alimentare(erau preferatele ei).
Multi oameni isi fac iluzii ca puiul din comert este un aliment sanatos.
Carnea de pui este de cele mai multe ori injectata cu steroizi si hormoni de crestere.
Aceste chimicale se injecteaza in gatul si in aripile pasarilor, motiv pentru care aceste parti sunt cele mai toxice. Niciodata sa nu mai manancati gaturi si aripioare de pui!
La femei, consumul acestor parti ale carnii de pui a fost corelat cu aparitia cancerului mamar si uterin.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu