Bea suc de morcovi pentru a te feri de cancer
Dupa ce a fost diagnosticata in 2012 cu cancer la colon (stadiul 3) si operata, o celebra autoare de carti pentru copii, Ann Cameron, a refuzat sa faca si chimioterapie. Totul a decurs bine o jumatate de an, femeia s-a simtit bine, insa la o tomografie facuta de control medicul a depistat tumori canceroase in plamani care avansau foarte rapid.
"Oncologul meu mi-a spus ca radioterapia nu mi-ar fi de folos si mi-a recomandat chimioterapia pentru a incetini evolutia tumorilor. Insa, nici chimioterapia nu avea mari sanse de reusita in cazul meu sa ma vindece de cancer, dupa cum mi-a spus oncologul. Am intrebat un chirurg despre sansele mele de supravietuire si mi-a spus ca indiferent daca aleg sa fac sau nu chimioterapie as mai avea de trait 2-3 ani", scrie Ann Cameron in cartea sa "Curing Cancer with Carrots".
Luptandu-se de ani buni cu anemia inca inainte de a fi
diagnosticata cu cancer, Ann a refuzat sa faca chimioterapie, cu atit
mai mult cu cat nu avea sanse sa o vindece de cancer. Dupa mai multe
cercetari pe care le-a facut, Ann a luat hotararea sa consume zilnic suc
de morcovi despre care citise ca are un efect antiinflamator foarte
puternic si a dat rezultate in cazul altor persoane diagnosticate cu
cancer.
Aceasta este singura schimbare pe care a facut-o in alimentatia
zilnica, fara sa elimine consumul de carne, lactate sau alte alimente
recunoscute pentru efectul lor inflamator. A stors zilnic cate 2
kilograme de morcovi si a baut sucul pe parcursul zilei, alaturi de o
alimentatie obisnuita. Nu a facut chimioterapie, nici radioterapie si
nici nu a folosit alte suplimente sau medicamente in toata aceasta
perioada. A inceput sa bea suc de morcovi in noiembrie 2012, iar dupa
opt saptamani a constatat la prima tomografie ca dezvoltarea tumorilor a
fost stopata.
"Pana la sfarsitul lui iulie 2013 am continuat sa beau zilnic suc
de morcovi, cu exceptia catorva zile cand eram in diverse deplasari.
Tomografia realizata la finalul lunii martie 2013 arata faptul ca
tumorilor s-au mai redus si nu s-au dezvoltat in nicio alta parte a
corpului. Iar la finalul lunii iulie 2013, in urma unei tomografii nu
mai aparea nici urma de tumori canceroase", explica Ann intr-un material
pe care l-a scris pentru chrisbeatcancer.com
Dupa ce a citit foarte multe referinte cu privire la tratamentele
alternative in cancer, Ann a aflat ca morcovii au un puternic efect
antiinflamator. Inflamatiile care apar in corp favorizeaza terenul
propice pentru dezvoltarea cancerului si metastazarea lui, iar morcovii
pot sa impiedice acest lucru, sustine Ann Cameron intr-un interviu
acordat site-ului femininepowercircle.com.
"Un alt factor important de mentionat este acela ca morcovii contin
un compus anticancerigen, numit falcarinol. Cercetarile care s-au facut
pana acum arata ca atunci cand soarecii cobai injectati cu substante
cancerigene au urmat o dieta bogata in falcarinol si morcovi au facut
tumori mult mai mici ca dimensiuni spre deosebire de ceilalti care nu au
avut aceasta dieta", explica Ann Cameron in interviu.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu