Ce este NSA si cu ce se ocupa
Încă din anii 60, cele mai performante computere din lume se găseau la NSA, Fort Meade. Cele mai noi și mai spectaculoase descoperiri în domeniu luau drumul NSA.
În clipa de față, NSA dispune de computere nanotehnologice, care sunt cu 15 ani înaintea tehnologiei actuale. NSA reușește să urmărească toate informațiile care circulă pe teritoriul SUA folosindu-se de computere foarte performante, care utilizează inteligența artificială și care monitorizează toate informațiile, indiferent de mediul prin care sunt transmise, pentru a identifica eventuale cuvinte cheie, de care sunt interesați agenții sau criptologii NSA.
Computerele respective supraveghează tot arealul comunicațiilor, atât la emițător, cât și la receptor. Această supraveghere a teritoriului SUA este un rezultat al operațiunii NSA SIGINT.
Rețeaua de supraveghere electronică se bazează pe un aranjament celular de dispozitive care pot monitoriza întreg spectrul de emisii EMF.
Acest echipament a fost dezvoltat, implementat și ținut departe de cunoștința publicului în același mod în care au fost ținute secrete alte programe privind războiul electronic.
NSA ține sub stricta evidență toate computerele și PC-urile vândute în SUA aceasta constituind o parte integrantă a rețelei de spionaj civil, DOMINT.
Echipamentul EMF al NSA poate repera emisiile de radio frecvență provenite de la circuitele computerelor personale.
Câmpul bioelectric generat de un individ poate fi detectat de la distanță, încât omul poate fi detectat în orice loc s-ar afla. Criptologii NSA, utilizând echipamente speciale pot depista și monitoriza de la distanță stările cerebrale și procesele mentale ale persoanei urmărite.
Personalul NSA poate suna pe orice persoană prin intermediul rețelei SIGINT de scanare a câmpurilor electromagnetice.
Harta encefalică generată de computerele NSA asigură supravegherea neîntreruptă a tuturor proceselor electrice care au loc în creier.
NSA înregistrează și decodifică hărțile encefalice a sute de mii de oameni. Acestea se desfășoară fără un contact fizic cu subiecții.
Către cortexul auditiv al subiectului pot fi trimise fraze întregi, sunete tridimensionale, sunete subliminale, iar către cortexul vizual pot fi trimise imagini care pot modifica percepțiile.
Reţeaua SIGINT folosește stimularea cerebrală ca pe un mod de comunicare și transmitere a informațiilor către spioni și pentru diferite transmisiuni către creierul celor supravegheați. Implementarea acestui sistem a avut loc în anii 80.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu