Un nou loc misterios din Romania, Padurea Todoruselor

Un nou loc misterios din Romania, Padurea Todoruselor

Unul din locurile cele mai misterioase din România este pădurea Todoruşelor din Buzău. Aici s-ar întâmpla multe lucruri paranormale, pe care le aflăm detaliat dintr-un articol din “Ziarul Tricolorul” din 2014, din care am făcut un rezumat:
* Deasupra pădurii, sătenii au observat dintotdeauna lumini misterioase, ale căror prezenţă nu poate fi explicată.
* Dacă vă aventuraţi acolo, se recomandă să o faceţi doar ziua (nu noaptea) şi să purtaţi întotdeauna o cruce cu voi.
* În interiorul codrului, este o tăcere înspăimântătoare. Parcă nicio vieţuitoare şi nicio pasăre nu şi-a dorit să-şi facă acolo cuibul.
* În centrul pădurii este o căldură atât de mare, încât chiar şi în mijlocul gerului de afară, iarna veţi fi nevoiţi să vă daţi jos hainele groase de pe voi dacă vă aventuraţi acolo.
* Prin 1975, doi copii făcură o descoperire terifiantă: eu au dat peste o gaură misterioasă în mijlocul pădurii. Au coborât în ea şi nu era deloc întuneric: pereţii găurii aveau o lumină verzui fosforescentă, foarte ciudată. După ce au mers circa 100 de metri prin puţ, cei doi copii au dat peste o sală imensă, săpată în piatră. Sala avea mai multe mese, iar pe fiecare masă se aflau schelete umane de 3-4 metri lungime, aşadar, nişte giganţi!
* Întâmplarea celor doi copii a ajuns la urechile autorităţilor, care au hotărât să aducă în zonă soldaţi şi arheologi, interzicând accesul oamenilor în întreaga zonă.
* Un ofiţer de Securitate se destăinuie: sub pădurea Todoruşelor se află o reţea de galerii subterane, săpate în granit, care însumează 8 kilometri pătraţi, cu săli de 200 de metri lungime. Iar acestea nu sunt de pe vremea dacilor, ci mult mai vechi, de cel puţin 6.000 de ani. Iar cei care le-au construit se asemănau cu oamenii, dar nu erau totuşi oameni, având peste 3 metri înălţime.
* Pădurea Todoruşelor e în continuare un teritoriu interzis. La ieşirea din sat, înainte de a intra în codru, dai de-un ditamai gard cu sîrmă ghimpată, pe care, din 20 în 20 de metri, e atîrnată o plăcuţă: «Accesul strict interzis! Zonă de prospecţiuni geologice»“.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu