Pietrele care pot prezice viitorul

Pietrele care pot prezice viitorul

Calitățile verificabile ale cristalelor sunt relevate în numeroase aplicații ale tehnologiei moderne, dar calitățile lor mistice sunt mai dificil de explicat și depind mai mult de credință.

Încă din Egiptul antic, cristalelor li s-au atribuit proprietăți vindecătoare și abilitatea de a elimina energiile negative din corp.. Se credea că ele au capacitatea de a memora imagini și gânduri, servind ca păstrătoare ale cunoștințelor din trecut.

Printre alte atribute ale lor se numără proprietatea de a înmagazina și elibera lumina, de a percepe impresii de la oamenii care sunt capabili să programeze cristale, pentru anumite funcții, de a emite frecvențe și de a se reenergiza de la razele de Soare și de Lună.

Despre cuarț se spunea că ar atrage energia pozitivă și se presupunea că mici baghete având la capete montate cristale ar fi putut localiza în corp durerea sau boala.

Unii mistici pretind că locuitorii legendarului continent Atlantida foloseau cristale pentru a produce energie psihică și a stabili comunicații interstelare. Unii cred chiar că o sursă de energie foarte puternică, declanșată de un cristal, ar fi dus la distrugerea Atlantidei.

Misticul Edgar Cayce le spunea adepților despre viziunile sale privitoare la marile cristale care alimentau Atlantida și se referea la capacitatea lor tămăduitoare.


Cristalele ar poseda o energie interioară susținea Cayce, care putea fi transmisă oamenilor, fiind de mare ajutor în meditație, vindecare și dobândire a unui nivel superior de conștiință.

În 1976, mediumul energetic, Frank Alper a întemeiat Centrul de Metafizică din Phoenix și a început să transmită mesaje de la spirite, care evidențiau metodele terapiei cu cristale.

Cristaloterapeuții au început să aplice străvechile exerciții de vindecare pe care mesajele spiritiste ale lui Alper le descriau ca fiind originare din Atlantida.

O serie de mediumuri și canale energetice au relevat că toți oamenii posedă un sine superior, expresia supremă a personalității lor.

Sinele superior poate deveni o parte de comunicare între el și o sursă divină care are puterea de a activa cristalele, în scopul vindecării. Celor care doreau să concentreze abilitățile tămăduitoare inerente în cristale li se sugera să-și activeze cristalele prin insuflarea în cristale a intenției de a-i ajuta pe alții.



Procesul de activare implica ținerea cristalului în mâna stângă. În acest mod erau activate procesele intuitive și creative din emisfera cerebrală dreaptă. Vortexul de energie din cristale începea să interacționeze cu câmpul electromagnetic al individului și să amplifice câmpul energetic din jurul acestuia.

Cristalele pure de cuarț, polizate sub forma unor sfere, au devenit populare în scopuri divinatorii, în pătrunderea tainelor viitorului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu