Elementele ORMUS au proprietati fizice extraordinare

Elementele ORMUS au proprietati fizice extraordinare


Ele se află peste tot, în apă, în aer, în pământ. Cu toate acestea existența lor a fost descoperită, prin hazard, în anii 70. Vorbim despre ORMUS care sunt elemente în metale prețioase și au o a patra stare. Ele nu sunt lichide, solide sau gazoase. Este o a patra stare care a fost numită M, necunoscută oamenilor de știință.

ORMUS au proprietăți fizice extraordinare, invizibilitate, teleportare, supraconductivitate, capacitatea de a pătrunde în timp și spațiu.

În plan biologic, ORMUS reprezintă minerale nutritive importante pentru sănătate, în tratarea cancerului și pentru agricultură.

ORMUS a mai fost numit aurul alb. Istoria începe în Arizona, la sfârșitul anilor 70, pe plantația de bumbac a unui american, David Huston

Solul vulcanic din această zonă era recunoscut ca având proprietăți rare și rezerve de metale prețioase.
Hudson care dispunea de o avere considerabilă, angajează specialiști care prospectează zona și surpriză, Hudson este anunțat că au fost descoperite metale monoatomice.

Metale prețioase, cum ar fi aurul, platina sau neprețioase, iridium, paladium, pot fi izolate în stare solidă, dar nu metalică, ci sub forma unei pudre gri sau albă cu proprietăți excepționale.

Cercetările de mai târziu au demonstrat prezența elementelor diatomice și legături instabile cu alte elemente, în particular metalele alcaline.

Această pudră reacționează la un magnet, cu aceleași caracteristici pe care le are un metal. Mai mult, pudra are proprietăți supraconductoare.

Hudson nu a fost primul care a cunoscut elementele ORMUS. Mesopotamienii și egiptenii cunoșteau metalele monoatomice. Mai târziu, chimistul Nicolas Flamel, a numit această pudră, piatra filosofală.

Pudra era celebră la civilizațiile vechi pentru puterile sale excepţionale în levitație, teleportare, transmutații. Exista credința că ea transmite prin lumina strălucitoare și prin razele pe care le emite o longevitate ieșită din comun.

Se spune că, celebrul cufăr al lui Moise pe care l-a adus din Sinai conținea această pudră. Cufărul este expus la Muzeul din Ierusalim.

Și Noe ar fi avut în celebra sa arcă o asemenea pudră. Institutul de Studii Avansate din Austin, Texas, susține că această pudră este o materie exotică. Supraconductivitatea sa o face să fie unică, extraordinară.

În cadrul unui experiment, s-a introdus un atom din această pudră în ADN-ul unui subiect și s-a constatat că ADN-ul devenise un supraconductor.

În prezent sunt efectuate cercetări cu privire la vindecarea cancerului. Dacă radioterapia și chimioterapia distrug țesuturi și reduc imunitatea, se crede că utilizându-se misterioasa pudră, cancerul va fi vindecat.
S-a mai observat că atomii din pudra de aur au efect asupra glandei pineale, aceasta producând mai multă melatonină.

S-ar putea ca pudra de aur să fie descoperirea cea mai importantă pe care omenirea a realizat-o. Vom putea fi mai sănătoși și mai longevivi?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu