Constructiile megalitice in Gornaya Shoria

Constructiile megalitice in Gornaya Shoria 
 
Construcțiile megalitice, descoperite recent în Gornaya Shoria, Siberia, Rusia, ridică numeroase semne de întrebare în rândul arheologilor și stârnesc controverse. Este vorba despre mai multe clădiri imense, cu o vechime de peste 20.000 de ani în care, probabil, că au trăit ființe inimaginabil de mari.

Dacă până în prezent cele mai mari construcții antice au fost considerate cele de la Baalbek, Rusia, în prezent lucrurile se schimbă dramatic prin noua descoperire. Arheologii susțin că acest complex de construcții megalitice este de fapt o cetate antică.

Se crede că are o vechime de peste 20.000 de ani și nu se știe cine a ridicat-o, dar este cert că niște ființe cu o înălțime de câţiva zeci de metri. Mai mult de atât, blocurile cu care a fost ridicată cântăresc între 3 tone și 4000 de tone.

Interesant este faptul că în preajma cetății antice nu mai funcționează busola și nici alte aparate cu care arheologii sperau să realizeze anumite măsurători. Se vehiculează ideea că cetatea de la Gornaya Shoria este înconjurată de un câmp magnetic impresionant și din acest motiv aparatura se dereglează.

Ce ar putea însemna acest fapt? Este cât se poate de clar că au dat peste un fenomen inexplicabil al câmpului geomagnetic al Pământului. Ar putea fi aceasta o rămăşiţă a unei tehnologii antigravitaţionale vechi?”

Este imposibil să ne imaginăm că o civilizație străveche, care nu posedă o tehnologie mult mai avansată decât cea din prezent, putea ridica o asemenea enormitate.

Probabil că misterul istoriei planetei noastre este mult mai adânc decât îți poate imagina mintea omului actual pentru că o asemenea construcție nu ar fi putut fi realizată decât ignorând gravitația și pentru a se ajunge în acel punct este nevoie de milenii și numeroase minți strălucite.

cum pe Terra, în epoca preistorică, a tăiat cineva 3.000 de pietre de granit cântărind mii de tone, cu o precizie extremă, transportându-le pe munte şi aranjându-le, cu o precizie milimetrică?

Conform versiunii acceptată de istorie, ar fi imposibil pentru oamenii preistorici având o tehnologie foarte limitată să realizeze un astfel de lucru. Cu siguranţă istoria ne va oferi noi surprize şi va contrazice din ce în ce mai mult versiunea oficială …

Desigur, mult mai multe cercetări trebuie să fie făcute pe acest site. Nimeni nu ştie cine a tăiat aceste pietre sau cât de vechi sunt. Jensen considera că acestea provin “din negura preistoriei”.

Constructorii acestor pietre, metodele lor, scopul şi semnificaţia sunt pure speculaţii. Ce ştim cu siguranţă este faptul că aşa-zisa noastră “preistorie” este mult mai bogată decât putem noi bănui.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu