Comunicarea cu mortii, un vis al omenirii

Comunicarea cu mortii, un vis al omenirii


Comunicarea cu morții este un vechi vis al omenirii. Realitate sau ficțiune această temă a dat naștere la multe dezbateri, articole, cărți sau filme. Mesaje din altă lume, semne și chiar evenimente stranii, toate acestea vi le prezentăm mai jos.

Sunt cazuri tulburătoare pe care lumea științifică nu a reușit să le explice. Ne referim la cazul unui medium italian, Marcello Bacci, care cu ajutorul unui post de radio din anii 40 a obținut rezultate formidabile.

Ervin Laszlo, cercetător ungur, a susținut că există un câmp de energie care permite să se realizeze o legătură între trecut, prezent și viitor. Acest câmp permite celor vii să comunice cu lumea de dincolo.

Marcello Bacci trăiește într-un orășel din Calabria. El a fost vizitat de un jurnalist însoțit de cercetătorul, Ervin Laszlo. Cu ajutorul radioului, Laszlo a putut comunica cu fiul său, mort de câțiva ani, chiar în limba maghiară.

Alte experimente au fost realizate cu ajutorul casetofoanelor. Se introducea o casetă, se punea o întrebare și casetofonul era lăsat să funcționeze. Pe bandă era înregistrată o voce a unui defunct pe care cel care adresase întrebarea o recunoștea.

Prima voce înregistrată datează din anul 1959, înregistrare realizată de Jurgenson. Primele imagini au fost captate în anul 1995, de către Schreiber.

Jurgenson a fost un cântăreț suedez. Aflându-se undeva la țară, a hotărât să înregistreze ciripitul păsărilor. A lăsat casetofonul pe terasă toată noaptea, în speranța că trilul păsărilor îl vor inspira în compozițiile sale.

Dimineața a descoperit pe casetă o voce care vorbea în norvegiană despre păsări. Mai târziu, a descoperit că era vocea unui celebru ornitolog norvegian, mort de câțiva ani.

În Luxemburg există un centru care se ocupă cu fenomenul transcomunicării. Unul dintre cele mai importante mesaje este cel dat de vocea lui Constantin Raudiv după ce acesta decedase.

Raudiv s-a ocupat mai bine de 20 de ani de transcomunicare. După moartea sa, au fost descoperite peste 70000 de înregistrări audio cu cu cei care au plecat în altă lume.

Prima înregistrare a făcut-o printr-o întâmplare. A uitat casetofonul deschis și dimineața a descoperit vocea mamei sale care îl chema, Costi, Costi.

O întâmplare tulburătoare s-a petrecut în casa unei franțuzoaice, pe nume Monique Simonet. Aceasta era în bucătărie și asculta muzică la radio. Muzica s-a întrerupt brus și o voce metalică i-a spus înregistrează. Monique nu înțelegea ce se întâmplă, în timp ce voce repeta înregistrează.

A pornit casetofonul și vocea a spus că este doctorul Mueller. A urmat o discuție de patru minute între cei doi. A doua zi, Monique a predat caseta autorităților. Doctorul Mueller decedase de câteva luni și fusese medic și profesor la Paris. Familia lui Mueller a recunoscut vocea defunctului.

Un caz tulburător s-a petrecut în casa familiei Francesco Padro. Acesta împreună cu soția sa și cei trei copii urmăreau un film cu cowboy.

Filmul s-a întrerupt brusc și pe ecran a apărut un bătrân care i-a privit în tăcere câteva zeci de secunde. Bătrânul nu avea legătură cu filmul pe care-l urmăreau.

A doua zi, a telefonat la postul de televiziune pentru a cere explicații. Răspunsul a fost că filmul nu a fost întrerupt și că nu au existat defecțiuni în transmiterea filmului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu