Cea mai avansata forma de telepatie, Telepatia spirituala

Cea mai avansata forma de telepatie, Telepatia spirituala


Telepatia a fost recunoscuta inca din secolul al 19-lea, cand oamenii de stiinta au validat primele doua tipuri diferite de telepatie. Acestea includ telepatia instinctuala, care se bazeaza in mare parte pe simturi, si telepatia mentala, care se bazeaza pe minte. Cu toate acestea, exista un al treilea tip de telepatie, ceva mai profunda, in conformitate cu invataturile intelepciunii stravechi, care se numeste telepatia spirituala, de la suflet la suflet.
Telepatia instinctuala
Daca trebuie sa plasam cele 3 tipuri de telepatie pe o ierarhie, telepatia instinctuala ar sta in partea cea mai de jos. Acest tip de telepatie este foarte proeminenta in regnul animal si este considerata a fi un mod normal de a comunica intre unele culturi indigene.
Telepatia instinctuala este in cea mai mare parte experimentata atunci cand un individ recunoaste sentimentele sau nevoile unei alte persoane, chiar daca acestea sunt situate la distanta una de cealalta. Acest lucru se intampla mai ales intre oameni care impartasesc o legatura emotionala puternica, cum ar fi parinti si copii, parteneri casatoriti si cei mai buni prieteni.
Telepatia mentala
Telepatia mentala reprezinta ceea ce majoritatea oamenilor cred atunci cand ei aud cuvantul “telepatie”. Ea apare atunci cand vorbesti cu o alta persoana, si, prin simpla gandire a cuvintelor pe care doresti sa le spui, ii transmiti acelei persoane un mesaj. Acest lucru nu se aseamana cu “channelling”-ul, cand se foloseste o entitate fara corp ca si mijloc de comunicare. Telepatia se intampla intre doi oameni pe deplin constienti.
Telepatia spirituala
Telepatia spirituala, sau telepatia de la suflet la suflet, este cea mai inalta forma de telepatie. Ea este posibila doar atunci cand o persoana a reusit sa-si conecteze mintea, creierul si sufletul. Atunci cand o persoana face acest lucru, ea castiga abilitatea de a naviga intre taramurile fizice si spirituale. Pentru a construi aceste conexiuni, acea persoana trebuie sa fie partasa la meditatia creativa.
Telepatia spirituala se crede ca este utilizata pe scara larga de catre “Maestri”, pentru a ghida evolutia planetei noastre. Pentru ca ei nu pot influenta sau controla direct diferitele forme de viata de pe Pamant, “Maestrii” se folosesc de indivizi care stapanesc telepatia spirituala pentru a aduce intelepciunea lor pe Pamant.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu