Cateva alimente recomandate in cure de slabire

Cateva alimente recomandate in cure de slabire

Exista cateva alimente recomandate in cure de slabire, care va ajuta sa dati jos mai usor kilogramele in plus. Iata cateva dintre acestea, recomandate de nutritionisti:

Migdalele. Nutritionistii spun ca sunt bogate in vitamina E si in fibre, ceea ce inseamna va iti vor da senzatia de satietate. Sunt excelente mai ales atunci cand simti nevoia sa rontai ceva.    

Avocado. Studiile arata ca este bogat in grasimi bune si este indicat intr-o cura de slabire pentru ca iti da senzatia de satietate. Se poate combina si cu alte legume si fructe sau carne slaba.  

Varza. O dieta doar cu varza, care consta in salate si supe, v-ar putea ajuta sa dati jos chiar si 5 kilograme intr-o saptamana. insa nutritionistii recomanda mai bine sa o combinati cu alte alimente care va ajuta sa slabiti.    

Grapefruit. Este unul dintre fructele bogate in vitamine, care pe langa faptul ca aduce numeroase beneficii pentru organism, va ajuta sa slabiti.    

Lintea. Este foarte saraca in grasime, are foarte multe proteine si carbohidrati fara colesterol. De asemenea, este indicata in cure de slabire pentru ca este bogata in fier si de ajutor pentru a tine anemia departe.    

Orezul brun. Pentru ca are un continut ridicat de fibre iti da senzatia de satietate. De asemenea, poate preveni boli de inima, boli gastrointestinale sau diabet. Scade colesterolul si ajuta la detoxifierea organismului.    

Fulgii de ovaz. Are un numar crescut de fibre, ajuta si la scaderea colesterolului si diferenta fata de alte cereale esentiale este ca are un numar redus de calorii.     

Lamaia. Grabeste metabolismul si digestia si regleaza nivelul de aciditate gastrica. De asemenea, are numeroase beneficii, printre care aportul crescut de calciu, potasiu, vitamina A, C sau fibre pectinice.    

Ardei iuti. Daca nu suferiti de afectiuni digestive, il puteti introduce in dieta pentru ca va poate ajuta sa pierdeti kilogramele in plus. Ardeii contin capsaicina, o substabta care reduce apetitul si accelereaza metabolismul.    

Branza de vaci. Sunt recomandate branzeturile cu un nivel de grasime scazut. Branza de vaci contine putine calorii, multe proteine si o doza foarte mica de carbohidrati si grasimi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu