Usturoi macerat in miere antibiotic natural

Usturoi macerat in miere antibiotic natural

Usturoiul este unul dintre alimentele sanatoase, fiind un antibiotic natural. Ce se intampla atunci cand acesta este tinut la macerat in miere, si ea un aliment-minune cu proprietati antiinflamatorii?

In primul rand, macerarea usturoiului in miere ii potenteaza proprietatile vindecatoare. Drept urmare, orice infectie din organism se va vindeca rapid, iar raceala nu se va mai lipi de tine pentru ca sistemul de imunitar va fi intarit.

Apoi, colesterolul iti va scadea treptat daca folosesti acest remediu in fiecare dimineata, pe stomacul gol. Si simptomele specifice diabetului vor fi estompate asa ca diabeticii ar trebui sa consume usturoi macerat in miere cu regularitate.

E indicat sa consumi usturoiul cu 15 minute inainte de micul dejun, asta pentru ca atunci alicina, un compus important din usturoi, este absorbita rapid. In ceea ce priveste mirosul neplacut nu ar trebui sa iti faci griji, pentru ca mierea il neutralizeaza. Iata cum se macereaza usturoiul in miere: pune 30 de catei de usturoi intr-un borcan de miere si lasa-i la macerat pret de 10 zile. In fiecare zi, agita bine borcanul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu