Secrete si adevaruri ascunse

Secrete si adevaruri ascunse

Scriitorul american Steven Green este autorul unei cărți intitulate Revelații, Adevăruri ascunde, Cunoașteri interzise. În carte scriitorul prezintă conspirații care cu toate că sunt controlate și ținute secret, ies la lumină, într-un fel sau altul.

În anii 60, președintele Lockheed Skunk, Ben Rich, declara că SUA au tehnologia necesară ca să poată zbura spre stele.

Conform declarațiilor sale, această tehnologie a fost creată și dezvoltată sub președintele Eisenhower. Devenind incomod, președintele a fost marginalizat de guvernul din umbră care conducea SUA.

Eisenhower avea prea multe informații despre aceste proiecte și devenise indezirabil prin declarațiile pe care le făcea și referirea la implicarea unor forțe extraterestre.

Sub administrația Bush Senior, proiectele negre au atins apogeul lor. Finanțări suspecte din bani negri, implicarea unor forțe oculte, victime în rândul populației, toate acestea au făcut parte din politica SUA.

Din grupul ocult fac parte în jur de 300 de persoane care acționează și în China, America Latină, Rusia și Europa.

Scriitorul susține că un rol important în acest grup îl reprezintă imperiul mormon. Mormonii au holdinguri și transnaționale, cele mai puternice din lume, care sunt implicate în proiecte negre.

Toate domeniile sunt controlate, finanțele, instituțiile, armata, religia, toate acestea răspund la comanda influentului grup. Guvernul din umbră a devenit atât de puternic încât se autofinanțează.

După tragicele evenimente din 11 septembrie 2001, cetățenii de rând au început să înțeleagă că sunt eroii unei manipulări. Culisele acestor tragice evenimente ascundeau lucruri murdare care începeau să fie aflate de media și americanii de rând.

Guvernul din umbră a fost asemuit cu Societatea Thule, care l-a adus pe Hitler la putere. Imediat după terminarea războiului, în SUA a avut loc operațiunea Paperclip, prin care au fost acceptați în SUA câteva mii de specialiști naziști.

Autorul cărții susține că o dată cu acești specialiști a fost introdusă în SUA ideologia național-socialistă care s-a dezvoltat și a preluat puterea. Și în Europa observăm că tarele acestei ideologii ies la suprafață. Rasismul, xenofobia, războiul religios, sunt câteva din aceste probleme.


Populația mondială este împărțită în civilizată și violatori, hoți sau teroriști. Interesele sunt uriașe, petrolul lumii arabe, petrolul și gazele Rusiei, forța de muncă ieftină, menținerea zonelor de conflict și vânzări uriașe de armament.

În ultimii ani, economia Chinei se află în cădere liberă, piața financiară a Japoniei a fost confiscată de capitalul străin, Europa este în somnolență, iar economia SUA stă pe un butoi de pulbere.
Ce va urma?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu