Pe continentul Antarctica au trait creatorii

Pe continentul Antarctica au trait creatorii


Pentru mulți dintre noi nu mai este o surpriză faptul că Antarctica a fost un continent locuit, cu mult timp în urmă.

De curând, cercetătorul Vicente Fuentes a descoperit o piramidă gigant în Antarctica. Descoperirea a fost făcută cu ajutorul unor imagini transmise de un satelit.

Cercetătorii vorbesc despre o perioadă numită Antarctica antică. Tot mai multe descoperiri fac viabilă ipoteza conform căreia Antarctica nu a fost mereu acoperită de gheață.

În anul 2009, cercetătorii au studiat eșantioane preluate din Antarctica, în care au descoperit urme de polen. Este avansată ideea că în timpul verii, cu mii de ani în urmă, temperaturile depășeau 20 de grade Celsius.

În anul 2012, au fost preluate eșantioane de apă din lacul Vida din Antarctica. Au fost descoperite 32 de specii de bacterii și peste 2800 de microbi.

Primul document care vorbește despre Antarctica se numește Terra Australis. Este o carte scrisă cu 350 de ani înainte de Christos.

Cartograful grec Marinos de Tyr a fost cel care a dat numele de Antarctica, în secolul al II-lea e.n.

Harta lui Piri Reis prezintă continentul ca fiind populat și cu multe animale. Ptolomeu considera Antarctica ca fiind continentul care ține pământul în echilibru.

Pe măsură ce calota glaciară se topește, tot mai multe descoperiri se fac pe misteriosul continent.

Imagini noi transmise de sateliți prezintă aliniamente care seamănă foarte mult cu piramidele din Egipt. Este posibil ca un cataclism să fi modificat condițiile climaterice de pe acest continent.

Cercetătorii au studiat Sfinxul din Egipt și au găsit eroziuni care au fost cauzate de o inundație catastrofală. Ei estimează că acum 10000 de ani a avut loc un fenomen care a dus la schimbarea climei.

S-a avansat ipoteza că Sfinxul și piramidele egiptene au o vechime de peste 10000 de ani, ele fiind martore la această catastrofă. A fost o schimbare globală care a dus la apariția deșerturilor și a calotei glaciare din Antarctica.


Cercetătorul american Graham Hancock susține că toate piramidele din lume au fost construite înainte de această mare catastrofă, la fel și liniile din Nazca, Peru.

Creatorii au făcut parte dintr-o civilizație foarte avansată care a dispărut ca urmare a acestor schimbări globale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu