Cum se dezleaga farmecele?

Cum se dezleaga farmecele?

Toată lumea a auzit de farmece și despre răul pe care acestea îl produc. Unii cred in ele, pentru alții sunt doar povești de adormit copii. Ei bine, oamenii bisericii au dat niște explicații .


Farmecele pot fi de mai multe feluri. Exista farmece pentru destrămare de familii,pentru a despărții cupluri, pentru a nu putea avea copii etc.

"În mod obişnuit, simptomele pe care le prezintă oamenii suferinzi din pricina magiei sunt următoarele: dureri groaznice de cap, fie în spatele capului, fie la frunte, fie între ochi. Palpitaţii, amorţelile inimii, mâinilor sau extremităţilor de jos, nemulţumiri în familie pentru lucruri neînsemnate, să nu poată sta omul în casa lui, să aibă capul greu, să fie indispus, să lenevească, să nu vrea să gătească sau să cureţe casa, să simtă că îl sugrumă ceva de gât, să simtă o greutate pe piept, să simtă că ceva umblă în trupul lui cu mare viteză, să se îmbolnăvească şi să sufere în timp ce medicii nu-i găsesc nimic, să aibă neputinte trupeşti, în timp ce mănâncă normal să piardă din greutate, să aibă temeri, să sufere de melancolie, etc. Acestea sunt câteva dintre simptomele din care cel căruia i-au fost făcute vrăji poate să înţeleagă dacă l-au atins", scrie Nectarie Moulatsioti în cartea „Despre Farmece şi cum pot fi ele dezlegate".


Cine dezleagă farmecele


Singura metodă prin care poți scăpa de farmece e să te întorci sincer spre Hristos prin Spovedanie, pocăință și Împărtășanie.


"Nu te amăgi, creştine, îţi spun că nici lupul nu devine vreodată oaie, conform zicătorii, nici diavolul nu devine vreodată doctor şi mai uşor ar putea să îngheţe focul şi să ardă zăpada decât să vindece cu adevărat diavolul, deoarece este întotdeauna neputincios. Şi dacă am presupune că ar putea să te vindece trebuie să cunoşti că nu vrea aceasta deoarece sănătatea omului este un lucru bun, ori diavolul urăşte întotdeauna cele bune, de aceea se numeşte urâtor de bine", spunea Sfântul Nicodim Aghioritul.


Cum se dezleagă farmecele


Cei care au farmece făcute nu trebuie sa mearga vrajitori, ghicitoare etc, deoarece nu vor face decât să agraveze situația.

Dezlegarea farmecelor se face prin spovedanie curată și generala, spovedanie la fiecare 40-50 de zile, să vă împîrtășiti cât de des posibil, să mergeți duminica la Biserică, în fiecare dimineță se bea agheasma și ne mănâncî puțină anafură, post miercurea, vinerea și posturile mari din an, feștanie în casă și să îi iertați din inimă pe cei care v-au vrăjit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu