ADN-ul uman este influentat de fiecare planeta

ADN-ul uman este influentat de fiecare planeta
De câțiva ani, profesorul francez Etienne Guille a descoperit că ADN-ul uman uman conține metale. Metalul provoacă variații puternice ale moleculelor de ADN.
Cine ar fi crezut că între medicină și alchimie poate să existe o legătură?  Alchimiștii au atribuit fiecărui corp ceresc un corespondent, respectiv un metal.
Aurul pentru Soare, fierul pentru Marte, plumbul pentru Saturn, argintul pentru Lună, mercurul pentru Mercur, cupru pentru Venus, zincul pentru Uranus, magneziu pentru Neptun, staniu pentru Jupiter și cobalt pentru Pluton.
A fost emisă ipoteza că metalul care este fixat la baza moleculelor ADN-ului contribuie la modificarea funcționării acestora. Metalele descoperite în ADN sunt cuprul, fierul plumbul, aur, argint. Cele mai importante cantități de metal sunt în număr de șapte și corespund, conform alchimiștilor, unor planete.
Fierul și cuprul influențează respirația. Staniul și mercurul joacă un rol important în potențialul hidric, polaritatea argintului și a plumbului influențează activitățile terapeutice.

 S-a emis ipoteza că Luna prin câmpul ei magnetic influențează ionii de argint și implicit activitatea ADN-ului uman. Metalele din ADN sunt sursă de energie și răspund modificărilor magnetice.
Ritmul sideral, de creștere sau descreștere a Lunii, are influențe directe asupra fiecărei persoane. Soarele trece prin cele 12 constelații zodiacale într-un an, iar Luna le parcurge într-o lună.
În rotația sa lunară, Luna nu descrie un cerc, ci o elipsă. Cel mai apropiat punct de planeta noastră îl atinge în a 14 zi, când distanța este de 356500 kilometri, iar după 14 zile, atinge cel mai depărtat punct, la o distanță de 406ooo kilometri.
Putem trage concluzia că în a 14 a zi, Luna are cea mai mare influență asupra ADN-ului uman și a organismului în general, fiind în punctul cel mai apropiat de Terra.
Soarele prin furtunile solare influențează nu numai planeta ci și ADN-ul uman. Soarele este pivotul, este centrul energetic. Prin vânturile solare el transmite energie planetelor care la rându-le influențează ADN-ul, transmițând energie metalelor.
Şapte dintre planetele sistemului nostru solar își pun amprenta pe fiecare semn zodiacal, prin sferele lor subtile. Fiecare metal este pus într-o legătură cu o planetă care la rându-i are o influență asupra ADN-ului uman.

Se crează o legătură indestructibilă între medicină, alchimie, astrologie. Putem spune că ADN-ul uman este influențat de parcursul fiecărei planete. Specialiștii susțin că ADN-ul uman poară în el amprenta fiecărui semn zodiacal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu