Trei secrete pentru a deschide al treilea ochi

Trei secrete pentru a deschide al treilea ochi


Glanda pineala este o glanda hormonala care se gaseste in creier. Acest organ, ce nu are marimea mai mare decat cea a unui bob de mazare, are un efect extraordinar nu doar asupra corpului, dar si a spiritului. De aceea, e bine sa maximizam efectele produse de glanda pineala, caci astfel vom reusi sa privim viata altfel. 

In acest articol, veti putea citi 3 cai cu ajutorul carora va puteti activa la nivelul maxim glanda pineala:
1) Ayahuasca – Preparata dintr-o planta asemanatoare vitei-de-vie, numita caapi, si frunze de chakruna, ayahuasca este considerata de bastinasii din Amazonia un leac sacru. De altfel, pentru cei ce participa la ceremoniile de vindecare, folosirea ayahuasca este un mod de viata, iar licoarea este numita, simplu, „La Medicina” – medicamentul. O componenta a produsului, chakruna, contine DMT (dimetiltriptamina) supranumita si “Molecula spiritului”, o substanta secretata in mod natural de glanda pineala.

2) Meditatia. Meditatia este un instrument puternic in aproape orice cale spirituala. Mintea este un instrument de actiune; ea vrea sa afle, sa inteleaga, sa creeze si sa actioneze. Meditatia este o maniera de a calma mintea, sentimentul nostru de sine. Fara ca mintea sa fie odihnita, noi vom fi mai obositi. Multe studii au aratat schimbari fiziologice pe care mintea le sufera atunci cand trece printr-o practica meditativa. O minte linistita poate activa si glanda pineala.
3) Postul. Nu degeaba marile religii ale lumii vorbesc de repausul alimentar. Alimentele din carne ne ingreuneaza trupul; consumand doar vegetale sau mancand foarte putin pentru o anumita perioada, spiritul nu mai este incatusat de trup, ci devine liber. Astfel, ne putem imbunatati claritatea mentala si concentrarea.
Ciclul de a manca este non-stop. Sistemele noastre digestive sunt folosite in mod constant; acest proces nu ofera corpului nostru energia pentru a se vindeca. Cand cineva se opreste din mancat, pentru o perioada de timp, toata energia disponibila digestiei este acum disponibila pentru alte eforturi. Prin post, are loc un proces substantial de detoxifiere, toate toxinele fiind eliminate inclusiv de la nivelul glandei pineale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu