Superputerile zodiilor, tu ce zodie esti

Superputerile zodiilor, tu ce zodie esti

Fiecare semn zodiacal are o superputere. Nu se spune în zadar " puternic ca un taur". În cazul în care membrii acestui semn au o singură putere, ar fi o superputere. Fecioara este o tornadă umană, Săgetătorul este un detector de minciuni. Care este superputerea ta?

Berbec - energie nelimitată

Cei care fac parte din acest semn zodiacal, am putea spune ușor că sunt super-eroi, cu o putere specială care se află în energia lor nelimitată. Această caracteristică vine de îndată ce aceștia au scopul de a realiza tot ceea ce își doresc, lucru care le dă putere să se miște mai repede decât un glonț, pentru a trece peste clădiri, ei nu dorm, nu mănâncă până nu obțin ceea ce-și doresc.
Taur - superputere

Nu i se spune în zadar ”puternic ca un taur”. Dacă membri acestui semn au o singură putere, aceea ar fi superputerea. Ea se aplică foarte bine fizic și emoțional, sunt rezistenți la provocări și se descurcă în situații dificile mai bine ca oricare alt membru al zodiacului. Ei sunt cu adevărat indestructibili.
Gemeni – înregistrare mentală

Membrii acestui semn, în lumea de super-eroi, sunt cei care au capacitatea incredibilă de a absorbi mari cantități de informații într-un timp incredibil de scurt. Dacă citesc un ziar, observă și oamenii din jurul lor și află ceva. Capacitatea lor de energie și a creierului, mental sunt o adevărată minune.
Rac – putere de compasiune

În cazul în care membrii acestui semn au o superputere, aceea este capacitatea uimitoare de empatie care îi caracterizează. Ei pot realiza și înțelege aproape toate motivele umane din jurul lor, de a se conecta cu fiecare stare emoțională, și pentru a face o conexiune cu fiecare ființă umană, plante sau animale de pe Pământ.
Leu - maestru de foc

Temperamentul lor fierbinte asociat cu puterea care vine de la soare, membrii acestui semn, în lumea de super-eroi, se pot transforma cu ușurință în stăpâni de foc. Ei pot crea foc din nimic, se supără, dar cu aceeași viteză le trece, își protejează partenerul cu flacăra soarelui și nu-i iartă pe dușmani dacă-i supără
Fecioara – tornada umană

Viteza și intensitatea care împodobesc membrii acestui semn de îndată ce acestea au un scop propus, în lumea de super eroi, îi va transforma într-o tornadă umană. Datorită capacității de a gândi cu cinci pași înainte, pot introduce confuzie în împrejurimile acestora și deranjează ca o tornadă. Aceștia se lasă înainte de a explicat ce au vrut să facă, dar se asigură mai întâi că și-au atins scopul.
Balanța – schimbarea formei

Membrii acestui semn zodiacal sunt împodobiți cu capacitatea practică, puterea de ajustare. Super-eroi, ei își pot schimba forma și să se adapteze la orice situație, mediu sau oameni.
Scorpion – capacitatea de a citi oamenii

Membrii acestui semn în lumea superputerilor au abilitatea  de a ”lectura” mintea altor oameni. Datorită abilității sale analitice, raționamentul logic și capacitatea de percepție, din tot zodiacul, ei sunt cei care doar uitându-se în ochii cuiva, pot evalua sentimentele sau durerea lor, care este scopul lor și ce sunt.
Săgetător – detector de minciuni

Cei care se află în acest semn zodiacal sunt înzestrați cu capacitatea de a obține adevărul de la cineva. Prin urmare, în lumea super-eroilor, ei sunt detectorul de minciuni uman, dar adevărul nu-l află așa ușor, ci îl află prin manipulări mici, prin seducția interlocutorilor și–i face să spună care sunt intențiile lor reale.
Capricorn – controlează gândurile

Membrii acestui semn zodiacal sunt înzestrați cu o energie mentală extraordinară și cu perseverență, grație căreia aceștia pot gestiona deciziile altora, dar și a lor. Astfel, în lumea super-eroilor, ei sunt controlorii de gânduri, cei care cu tactici atente transferă ideile celorlalți, astfel încât ei vor crede că sunt ideile lor și se va efectua voința Capricornului. 
Vărsător – dispariția

În lumea superputerilor, acești membri vor fi acei eroi care pot deveni cu ușurință invizibili. Capacitatea lor de a dispărea în situațiile care nu li se potrivesc, nu numai fizic, ci și mental. O astfel de capacitate de dispariție le permite să ”zboare în jurul lumii”, pentru a satisface diferite persoane și să treacă prin situații în mod incredibil.
Pești – creatorii lumii

Capacitatea de vis a membrilor acestui semn zodiacal în lumea reală este destul de încredibilă, așadar, dacă ei ar fi fost super-eroi, ar fi fost de necontestat factorii mondiali care realizau fanteziile lor. Imaginația și creativitatea nu au limite, atât de ușor încât pot fi conducători de scenarii ca Matrix, grație voinței. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu