Batoanele Mars si Snickers contin plastic? Retragere masiva de pe piata

Batoanele Mars si Snickers contin plastic? Retragere masiva de pe piata


Dupa ce producatorul american de ciocolata Mars Inc. a anuntat marti retragerea de pe piata din 55 de tari a batoanelor Snickers si Mars, precum si a altor dulciuri, Mars Romania a anuntat retragerea preventiva de pe piata a catorva loturi de produse fabricate in Olanda, la Veghel.
Mars Romania a anuntat, prin intermediul unui comunicat, ca de aceasta masura sunt vizate loturi din produsele miniaturi de 8 grame - Snickers, Mars si Milky Way -, multipack 4x50 de grame - Snickers si Mars -, precum si Celebrations de 220 si 400 de grame.

Masura este una preventiva dupa ce a fost gasita o bucata de plastic in unul dintre aceste produse, in Germania. "Pana la aceasta data, Mars a primit o singura reclamatie de la un consumator, iar in Romania nu a fost inregistrata nicio reclamatie", se arata in comunicat.
De asemenea, consumatorii care identifica un astfel de produs sunt indemnati sa nu il consume si sa contacteze Mars Romania, prin email la mars•mhmr.ro sau prin telefon la 021 407 71 52, intre orele 09:00 si 17:00.

"Acesta este un incident izolat si numai produsele cu detaliile de mai sus fabricate in Olanda fac obiectul retragerii de pe piata. Toate celelalte tipuri de ciocolata distribuite de catre Mars Romania sunt in continuare disponibile pentru achizitie si sigure pentru consum.

Mars Romania trateaza cu maxima seriozitate calitatea si siguranta alimentelor, isi asuma in mod voluntar si preventiv decizia de retragere a loturilor de produse mentionate si cere scuze consumatorilor pentru eventuale inconveniente", se mai arata in comunicat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu