Traim simultan in 2 universuri paralele

Teoria conform căreia există mai multe universuri paralele a reaprins spiritele. Există cercetători care susțin că, plecând de la fluctuațiile cuantice, universul poate avea pană la opt învelișuri, care pot crea opt universuri paralele.
Patru dintre acestea le cunoaștem. Este vorba despre spațiu, lungime, lățime, înălțime și timp. Celelalte patru trebuie să fie demonstrate.
Cercetătorul Everett a fost primul care a lansat această teorie, în anul 1950. După el , au urmat și alți oameni de știință care au dezvoltat teoria.
S-a efectuat un experiment cu o pisică, închisă într-o cutie. Dacă se declanșează o sursă de gaz toxic, există probabilitatea de 50% să rămână în viață și 50% să moară.
Everett a susținut că pisica poate să fie moartă într-un univers și să trăiască în alt univers. Într-un univers paralel legile fizicii acționează în mod diferit față de universul în care trăim. Gravitația, viteza luminii, materia sunt diferite.
Fenomenele numite paranormale pe care le observăm în universul nostru, sunt fenomene care se produc într-un câmp paralel și care, datorită unor interferențe între cele două universuri, apar, în mod izolat, accidental, în universul nostru.
Fenomenul de deja vu ar putea fi explicat prin această teorie. Fizicienii susțin că o particulă poate avea două stadii în același timp.  Este vorba despre o particulă de subatom, care poate avea două stadii în același timp.
De la această constatare s-a ajuns la teoria conform căreia o persoană poate trăi simultan, în două universuri paralele, simultan. Universurile paralele sunt într-o ascensiune continuă. În anumite circumstanțe, două universuri pot interfera, creându-se fenomene care nu sunt proprii universului nostru, dar aparțin ca și normalitate altui univers, în care timpul, spațiul sunt diferite.

Oamenii de știință consideră că o dată cu formarea universului nostru, s-au putut forma multe alte universuri. Este o teorie interesantă care ar putea explica multe fenomene paranormale, improprii universului nostru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu