Cu ce ne ajuta pe noi acceleratorul de particule?

Majoritatea dintre dumneavoastra, care ati auzit de CERN, cu siguranta ati auzit de LHC (Large Hadron Colider) Gigantul Accelerator de Particule, cel mai mare instrument stiintific, cu un diametru de peste 20 de mile care se intinde pe teritoriul a doua tari (Elvetia si Franta). Opinia publica a fost informata cum ca af fi fost construit cu costul a zeci de miliarde de Euro in scopul de a studia cum a luat nastere Universul si ca, coliziunile care au loc inauntrul acceleratorului ne permit noua sa ne facem o oarecare parere despre un anume fenomen, care poate fi observat doar atunci cand particulele intercationeaza intre ele la viteze foarte mari. Acesta NU este motivul pentru care a fost creat acceleratorul, si nici lucrul care s-a facut cu aceasta masinarie de la pornirea ei. Scopul principal al CERN cand a construit acceleratorul a fost sa, ei bine sa deschida un portal. Dati-mi voie sa va explic: Ideea de portal a luat nastere in ani 1960.
Imaginindu-ne ca ar fi posibila construirea unei masinarii pt teleportare gen Star Trek, e logic c-ar trebui cunoscuta perfect sub-structura intima a atomului.
E plauzibila ipoteza asta cu universurile paralele. Ori poate deschiderea unor pasaje prin care sa se scurteze mult distantele in universul asta, ceva in genul tehnologiei din Stargate.
Alpha Centauri e la 4,37 ani lumina de soarele nostru, dus intors la viteza luminii ar dura aproape 9 ani.
Asta odata, apoi in mod cert cred eu ca exista si acele universuri paralele si ca o calatorie acolo ar putea fi mult mai usoara daca gasesti sau creezi o "usa". La urma urmelor astfel de lumi paralele apar si in basmele noastre, cu zmeul si/sau Fat Frumos trecand de colo colo.
ei vor sa foloseasca energia electrica a singurei tari din Europa si Asia ... care are o productie energetica (electrica mai ales) peste necesitatile ei ... (suma aia de sute milioane oricum  este prea mica pentru a produce antimaterie - AMRA.
Noi prevedem ca gravitatia se poate infiltra in extra-dimensiuni si daca o face, gaurile negre miniaturale pot fi produse la LHC " Noi, (ăştilanţi) in mod normal n-ar trebui sa intelegem nimic din treaba asta intrucat pe la scoala (incl. facultate) nu s-au folosit aceste denumiri, cuvinte, concepte, neam. Prin urmare, indivizii astia cercetatori vorbesc o limba necunoscuta. In ce priveste infiltrarea gravitatiei la dimensiunile superioare, inseamna ca ei sunt siguri ca noi, tridimensionalii, existam ca parte dintr-un univers mai mare, de minim patru dimensional.
RADIATII nucleare  =  fotoni cu cea mai mare frecventza/energie - astea fiind produse la ELI).
Brain waves:
- Delta wave – (0.1 – 3 Hz);
- Theta wave – (4 – 7 Hz);
- Alpha wave – (8 – 15
- Beta wave – (16 – 31 Hz);
- Gamma wave – (32 – 100 Hz)
E vorba de raze gamma, despre care am invatat noi la scoala ca provin din fisiunea materialelor radioactive. Sunt extrem de penetrante, mai penetrante decat razdele X. De felul lor sunt unde electromagnetice si sunt pozitionate in scala lor dupa lumina vizibila si dupa razele X
Joaca cu terra-voltii, continuum-ul spatiu/timp ori deschiderea de temporo-portaluri zic eu asadar ca poate fi inclusa-n categoria experimentelor care nau efect, cu ce ne ajuta CERN pe noi ? De ce nu deschid odata portalul ala sa vedem ce iese sau daca are cineva curaj sa intre oricum suntem mici si mai avem de tehnologia necesara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu