Lidl catalog - sezonul dorintelor - 23 - 29 noiembrie 2015
Păstrăv cu orez
Ingrediente:
• 4 păstrăvi
- 150 g orez - Tiradell
- o ceapă
- 100 g unt - Pilos
- 50 ml vin alb - Conde Noble
- 50 g parmezan
- 80 g mazăre - Chira
- 50 ml ulei de măsline - Primadonna
- ciuperci la conservă - Freshona
Mod de preparare:
Păstrăvul se curăt ă de solzi și se șterge cu un prosop curat. Se taie medalioane și se prăjește într-o tigaie cu ulei de măsline. Se dă gust cu sare și piper și se scoate pe o farfurie cu prosop de hârtie. În aceeași tigaie se călește ceapa tocată mărunt în unt și se tostează orezul. Se pune vin alb și se lasă la redus. Se adaugă mazărea și ciupercile și se pune câte un polonic de supă de pește sau apă fi erbinte până orezul ajunge la consisten a dorită. La fi nal se pune parmezan și unt și se amestecă. În cuptorul încins la 140°C sau foc mic se bagă peștele doar pentru a îl încălzi! Poftă bună! Recomand supa de pește pentru gust. Pentru supa de pește pute i folosi câteva rădăcinoase și tot ce va rămâne de la pește să pute i ob ine baza de gust pentru orez.
Păstrăv cu orez
Ingrediente:
• 4 păstrăvi
- 150 g orez - Tiradell
- o ceapă
- 100 g unt - Pilos
- 50 ml vin alb - Conde Noble
- 50 g parmezan
- 80 g mazăre - Chira
- 50 ml ulei de măsline - Primadonna
- ciuperci la conservă - Freshona
Mod de preparare:
Păstrăvul se curăt ă de solzi și se șterge cu un prosop curat. Se taie medalioane și se prăjește într-o tigaie cu ulei de măsline. Se dă gust cu sare și piper și se scoate pe o farfurie cu prosop de hârtie. În aceeași tigaie se călește ceapa tocată mărunt în unt și se tostează orezul. Se pune vin alb și se lasă la redus. Se adaugă mazărea și ciupercile și se pune câte un polonic de supă de pește sau apă fi erbinte până orezul ajunge la consisten a dorită. La fi nal se pune parmezan și unt și se amestecă. În cuptorul încins la 140°C sau foc mic se bagă peștele doar pentru a îl încălzi! Poftă bună! Recomand supa de pește pentru gust. Pentru supa de pește pute i folosi câteva rădăcinoase și tot ce va rămâne de la pește să pute i ob ine baza de gust pentru orez.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu