Reptilienii sunt creatorii lui Homo Sapiens?

Tradiția orientală susține că omenirea are strămoși reptilele. Primii împărați chinezi se considerau descendenții dragonilor. În india există caste care se consideră descendenții lui Nagas, zeul șarpe. Dogonii din Mali, care au cunoștințe astrologice excepționale, consideră că strămoșii lor au venit din Univers și erau reptile.
Egiptenii, amerindienii, aborigenii din Australia, fenicienii, celții, cu toți credeau și-l venerau pe zeul șarpe.
Cum a fost posibil să existe această credință, în zone și civilizații diferite?
Această stranie coincidență i-a făcut pe specialiști să studieze în profunzime acest fenomen. Au fost avansate diferite ipoteze. Una dintre acestea susține că reptilienii au trăit pe Pământ și sunt autorii catastrofei care a dus la dispariția dinozaurilor. Această catastrofă i-a afectat chiar și pe ei, motiv pentru care s-au retras în subteran.
Reptilienii sunt creatorii lui Homo Sapiens, un om temător și cu slăbiciuni. Reptilienii sunt cei care i-au inițiat pe atlanţi în tainele cunoașterii. Tot reptilienii sunt aceia care au distrus această civilizație, în momentul în care aceasta devenise prea avansată și primejdioasă pentru securitatea planetei.
Tot ei sunt autorii distrugerii celor două orașe, Sodoma și Gomora, printr-o explozie nucleară, cuplată cu vibrații electromagnetice. Reptilienii au creat rasa ariană în Persia. Se spune că, rasa albă își are originea în Persia.
Conform ipotezei lansate de David Icke, reptilienii trăiesc în subteran, sunt creatorii omului modern și dispun de o tehnologie excepțională. Indienii Hopis susțin că frații lor șerpii trăiesc în subteran și că au făcut mai multe vizite în tenebrele Pământului.
Șamanii amazonieni susțineau că au intrat în contact telepatic cu reptilienii. I-au descris ca fiind asemănători cu niște insecte mari care au venit de pe altă planetă, cu mult înainte de apariția omului.



Șamanii susțin că aceste entități sunt purtătoare de energie negativă, care afectează civilizațiile terestre. Anumite simboluri din religie, soarele, focul, șarpele sunt de origine reptiliană, susține David Icke. Oamenii în negru, acele creaturi care apar după evenimente extraterestre sunt reptilieni.

Charles Hill a lucrat în perioada 1965-1967 la baza Nellis din Nevada. El susține că, unii specialiști au avut întâlniri cu reptilienii, în cadrul unor proiecte secrete pe care le derulau. La unele dintre aceste întâlniri a participat și el.
Hill susține că cei mai mulți dintre specialiști au fost afectați psihologic după aceste întâlniri. Mulți au avut probleme de sănătate mentală, alții s-au sinucis.  Hill susține că reptilienii erau destul de agresivi față de oameni, fapt pentru care, contactele erau foarte rare și numai în prezența militarilor înarmați.
 Este dreptul fiecăruia să creadă sau nu, în aceste teorii. Un lucru este cert. Mitul reptilian îl regăsim în cea mai mare parte a civilizațiilor reprezentative ale omenirii. Să fie numai o coincidență?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu